Close X

Vanaf heden behoren Bizztravel wintersport en Golftime tot dezelfde organisatie.

Bij Golftime heeft u keuze uit meer dan 200 golfvakanties naar 22 bestemmingen.

Ga nu naar Golftime
U bevindt zich hier:
Bestemmingsfoto

Android applicatie

Unieke gratis Sneeuwhoogte App: van sneeuwverwachting tot live pistebeeldenMet het wintersportseizoen voor de deur, begint het bij de echte liefhebber weer te spelen; hoe staat het met de sneeuwhoogtes in mijn favoriete skigebied? Kan ik me al weer uitleven op de piste en valt er binnenkort nog verse sneeuw? Met de compleet opgefriste en uitgebreide Sneeuwhoogte App voor Android geeft Bizztravel de echte wintersporter graag antwoord op deze vragen…én meer. De app is ook nog eens gratis.
Uitbreiding skidorpen en fraaie opties voor weersverwachtingNatuurlijk zijn er al meerdere apps op de markt om sneeuwhoogtes en piste-informatie te bekijken. Dat weet ook Bizztravel. Met deze release is dan ook een scala aan mogelijkheden toegevoegd. Uniek, omdat het van deze gratis app een fraaie en complete versie maakt. Bizztravel heeft goed geluisterd naar de wensen van wintersportliefhebbers. We zien nu maar liefst 270 populaire skidorpen in Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Zwitserland en Duitsland terug. Bekijk per dorp een uitgebreide 6-daagse weersverwachting. Controleer niet alleen de actuele sneeuwhoogte, maar bijvoorbeeld ook de vorstgrens, windrichting én verwachte sneeuwval per dagdeel.
Interactieve extra’s en ultiem wintersportgevoelDeze gratis Sneeuwhoogte App heeft in het opgefriste ontwerp leuke extra’s meegekregen. Zo geeft alom bekend wintersportweerman Hajo Smit een kleurrijke aanvulling met zijn wekelijkse weervideo. Gaat u voor kilometerslange pistes en is de sneeuwval cruciaal voor uw wintersportplezier? Ontvang dan gratis een pushbericht zodra er sneeuw valt in uw skidorp. Wilt u alvast het wintersportgevoel krijgen en met eigen ogen zien hoe uw skidorp erbij ligt? De app laat live beelden zien dankzij webcams in de skigebieden. Voor wie op de piste is en de sneeuwsituatie wil delen: upload een paar foto’s en weerman Hajo laat ze zien in zijn weervideo.
Nieuwe release nu gratis te downloadenBekijk het nieuwe ontwerp en de fraaie extra’s met eigen ogen. De Sneeuwhoogte App van Bizztravel is nu gratis te downloaden, ook beschikbaar voor de iPhone.Downloaden: Google Play


Veilig en eenvoudig boeken

  • Sinds 2005 lid
    Thuiswinkel waarborg

  • Betalen met iDeal
    of op factuur

  • 1000eveiligd
    boekingssysteem

Volg Bizztravel: