Close X

Vanaf heden behoren Bizztravel wintersport en Golftime tot dezelfde organisatie.

Bij Golftime heeft u keuze uit meer dan 200 golfvakanties naar 22 bestemmingen.

Ga nu naar Golftime
U bevindt zich hier:
Bestemmingsfoto

Boeking maken

Het boeken van uw vakantie kan heel eenvoudig bij Bizztravel. U kunt alles zelf online regelen. Bij elke stap in het boekingsproces wordt duidelijk omschreven wat de keuzes inhouden

Stel uw vakantie samen
In stap 1 van het boekingsproces stelt u uw vakantie samen. Allereerst selecteert u hier het aantal personen en eventueel het vervoer. U krijgt vervolgens alle beschikbare reizen te zien voor deze selectie. Wanneer een prijs een zwarte kleur heeft betekent dit dat de reis beschikbaar is. Ziet u een prijs in de rode kleur dan betekent dit dat het een aanbieding betreft. Bij een prijs in het blauw is uw reis op aanvraag te boeken (wij proberen deze reis extra voor u in te kopen). U kunt uw gewenste vertrekdatum en reisduur selecteren door op de prijs in de tabel te klikken. In de kassabon aan de rechterzijde ziet u de prijsopbouw van uw reis. Als u op de button ‘stap verder’ klikt, gaat u naar stap 2 van het boekingsproces.
Eventuele vroegboekkorting die van toepassing is op de accommodatie wordt in de reissom verwerkt. Al onze prijzen zijn inclusief BTW.

Hulp bij online boeken
In de rechterkolom naast de prijstabel kunt u hulp krijgen tijdens het boeken aan de hand van de meeste gestelde vragen en u kunt indien gewenst live chatten met één van onze medewerkers.

Eerlijke prijzen
Wij tonen eerlijke prijzen. Dit betekent dat alle verplichte kosten, zoals reserveringskosten, calamiteitenfonds, eventuele toeristenbelasting en verplichte schoonmaakkosten al in de prijs zijn verwerkt. U komt dus achteraf niet voor verrassingen te staan. Het kan zijn dat u een deel van deze kosten pas ter plaatse hoeft te betalen, dit wordt vermeld in de kassabon, aan de rechterkant van de website.

Tip: Bizztravel is uniek in deze manier van prijsweergave. Indien u meerdere reizen vergelijkt doet u er goed aan om bij andere aanbieders te controleren hoe de prijs is opgebouwd en wat inclusief en exclusief is, zodat u achteraf niet duurder uit bent dan verwacht.

Fluid pricing
Bizztravel hanteert fluid pricing. Dit houdt in dat de prijzen op deze website niet vast staan en kunnen wijzigen. Bizztravel behoudt zich het recht voor om prijzen op de website ieder moment te wijzigen. Prijzen kunnen daardoor verschillen naar gelang bezetting en tijdstip van de boeking.

Een boeking op aanvraag
Wat is een boeking op aanvraag?
Een boeking op aanvraag houdt in dat de door u gekozen accommodatie of vervoer niet direct beschikbaar is en wij deze reis extra voor u proberen in te kopen.

Wat gebeurt er als u een boeking op aanvraag doet?
Zodra uw boeking op aanvraag is ontvangen, streven we ernaar om u binnen 3 werkdagen te informeren over de extra inkoop. Bij een last-minute aanvraag (vertrek binnen 5 dagen) is de streeftermijn 1 werkdag.

Wat gebeurt er als de extra inkoop mogelijk is?
Wanneer de extra inkoop geregeld kan worden, dan is de boeking op aanvraag definitief en ontvangt u hier bericht over.

Wat gebeurt er als de extra inkoop niet mogelijk is?

Lukt het ons niet om de extra inkoop te regelen, dan nemen we hierover contact met u op. Indien gewenst, helpen wij u graag een passend alternatief te vinden. U bent vrij om in te gaan op dit aanbod.

Resultaten boekingen op aanvraag vorig seizoen:

-67% van de boekingen op aanvraag is tot een definitieve boeking gekomen;
-Het antwoord over een boeking op aanvraag bedroeg gemiddeld 2 werkdagen.

Stap 2
In stap 2 van het boekingsproces dient u uw persoonlijke gegevens in te vullen. Dit zijn uw volledige naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer(s) en e-mailadres. Deze persoonsgegevens worden gebruikt voor zaken met betrekking tot uw boeking of aanvraag. Denk hierbij aan verzekeringen, facturen, tickets of het bereiken van thuisblijvers in noodgevallen.
Bizztravel houdt rekening met uw privacy conform de van kracht zijnde wetgeving. Zodoende zullen wij vertrouwelijk omgaan met uw gegevens en deze niet ter beschikking stellen aan derden.
De informatie die wij van u vragen hebben we nodig om uw boeking zo goed mogelijk uit te voeren.

In stap 2 van het boekingsproces kunt u tevens zien welke extra’s en arrangementen u kunt bijboeken. U kunt hier bijvoorbeeld een reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten en eventueel een andere verzorging kiezen. Daarnaast kunt u hier eventueel arrangementen bijboeken, zoals een skipas voor een extra dag skiën, ski’s of een snowboard en ski- of snowboardlessen.

Stap 3
Boeking bevestigen en betalen
In de laatste stap van het boekingsproces legt u de boeking vast. Hier kunt u aangeven hoe u wilt betalen en of u nog bepaalde voorkeuren en bijzonderheden met betrekking tot de boeking heeft. Indien u alle gegevens correct hebt ingevoerd, dient u ten slotte onze algemene voorwaarden te lezen. Als u op de button ‘definitief boeken' klikt, wordt de boeking definitief. Tevens bevestigt u hiermee dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Het is niet mogelijk om een optie op een reis te nemen. U krijgt een bevestiging via e-mail toegestuurd en binnen 8 werkuren ontvangt u de inloggegevens voor mijn.bizztravel.nl.

IDeal
Veilig online (aan)betalen via uw eigen bank

iDEAL is het online betalingssysteem dat ontwikkeld is door de vijf grote Nederlandse banken. Hiermee kunt u online aankopen betalen via internetbankieren van uw eigen bank. Omdat het erg veilig en makkelijk te gebruiken is, wordt het tegenwoordig standaard in vrijwel elke webwinkel toegepast.

U kunt iDEAL gebruiken indien u online bankiert bij ABN AMRO, ING, Fortis, Rabobank of SNS Bank. Nadat u de boeking vastlegt, kiest u uw bank en gaat u automatisch naar uw vertrouwde internetbankieren omgeving. Hier kunt u eenvoudig de (aan)betaling in orde maken.

Uiteraard is betalen via iDEAL niet verplicht, u kunt u er ook voor kiezen om pas na het downloaden van de factuur uw betaling te doen.
Veilig en eenvoudig boeken

  • Sinds 2005 lid
    Thuiswinkel waarborg

  • Betalen met iDeal
    of op factuur

  • 100% beveiligd
    boekingssysteem

Volg Bizztravel: