Close X

Vanaf heden behoren Bizztravel wintersport en Golftime tot dezelfde organisatie.

Bij Golftime heeft u keuze uit meer dan 200 golfvakanties naar 22 bestemmingen.

Ga nu naar Golftime
U bevindt zich hier:
Bestemmingsfoto

Boeking maken

Boek uw vakantie bij Bizztravel heel eenvoudig online. Bij elke stap in het boekingsproces wordt duidelijk omschreven welke keuzes u kunt maken.

Stel uw vakantie samen
In stap 1 van het boekingsproces stelt u uw ideale vakantie samen. Selecteer hier met hoeveel personen u wilt reizen en eventueel het soort vervoer. Alle beschikbare reizen voor uw selectie komen tevoorschijn.

Heeft een prijs de kleur zwart, dan is de reis beschikbaar. Is de prijs rood, dan geldt er een aanbieding en boekt u voor een voordelige prijs. Bij een blauwe prijs is uw reis op aanvraag en proberen wij proberen deze extra voor u in te kopen.

Klik op de prijs in de prijstabel bij de gewenste datum en reisduur en in de kassabon aan de rechterzijde verschijnt de prijsopbouw van uw reis. Klik op de button ‘stap verder’ en ga door naar stap 2.

Profiteert u van een eventuele vroegboekkorting dan is deze korting al in de prijs verwerkt. Al onze prijzen zijn inclusief BTW.

Hulp bij online boeken
Vragen of onduidelijkheden?
In de rechterkolom naast de prijstabel schakelt u hulp in tijdens het boeken. Bekijk de meest gestelde vragen of chat live met één van onze medewerkers.

Onze prijzen
We bepalen de prijzen van onze reizen op basis van fluid pricing. Dit betekent dat onze prijzen niet vast staan en op ieder moment aangepast kunnen worden, zowel naar boven als naar beneden.

U doet een boeking op aanvraag
Het kan gebeuren dat de accommodatie of het vervoer waarvoor u wilt kiezen niet direct beschikbaar is. In dat geval kunt u een boeking op aanvraag doen.

Wat gebeurt er als ik een boeking op aanvraag doe?
Wij proberen de accommodatie of het vervoer toch nog voor u te regelen. We streven ernaar om u binnen 3 werkdagen na de aanvraag te informeren over de mogelijkheden. Bij een last-minute aanvraag proberen we dat binnen 1 werkdag te doen.

Als wij de accommodatie en/of het vervoer nog voor u kunnen regelen dan is de boeking gelijk definitief. Wij sturen u hier een bericht over. Tijdens de dagen dat u wacht of uw aanvraag gelukt is kunt u geen andere boeking maken, bij het akkoord komen van uw aanvraag is deze boeking gelijk definitief. 

Is het niet gelukt?
Dan laten we u dit zo snel mogelijk weten. Uiteraard helpen we u graag om een andere reis te vinden.

Resultaten boekingen op aanvraag vorig seizoen:
-67% van de boekingen op aanvraag is tot een definitieve boeking gekomen;
-Het antwoord over een boeking op aanvraag bedroeg gemiddeld 2 werkdagen.

Persoonlijke gegevens en extra's
In stap 2 van het boekingsproces vult u uw persoonlijke gegevens in. Volledige naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer(s) en e-mailadres hebben wij nodig om uw vakantie te regelen. Wij zullen vertrouwelijk omgaan met uw gegevens.

U ziet in deze stap ook welke extra’s en arrangementen u kunt bijboeken. Sluit hier bijvoorbeeld een reis- en/of annuleringsverzekering af en kies eventueel voor een andere verzorging. Daarnaast kiest u hier de arrangementen die u graag wilt reserveren, zoals een skipas voor een extra dag skiën, ski’s of een snowboard en ski- of snowboardlessen.

Boeking bevestigen en betalen
Uw boeking is bijna afgerond: in deze laatste stap legt u uw vakantie vast. Hier gaat u aangeven hoe u wilt betalen en of u nog voorkeuren en bijzonderheden wilt doorgeven.

Bij het vastleggen van de boeking gaat u akkoord met de ANVR-voorwaarden. Wij bevestigen de boeking met een e-mail aan de hoofdboeker (dat is de persoon die heeft geboekt en vanaf nu ons contactpersoon is).

Zodra u de e-mail met bevestiging ontvangt, is uw boeking definitief en kunt u zich gaan verheugen op een heerlijke vakantie!

IDeal
Bij ons betaal je veilig online via uw eigen bank.

iDEAL is het online betalingssysteem dat ontwikkeld is door de vijf grote Nederlandse banken. Hiermee kunt u online aankopen betalen via internetbankieren van uw eigen bank. Omdat het erg veilig en makkelijk te gebruiken is, wordt het tegenwoordig standaard in vrijwel elke webwinkel toegepast.

U kunt iDEAL gebruiken indien u online bankiert bij ABN AMRO, ING, Fortis, Rabobank of SNS Bank.

Natuurlijk is betalen via iDEAL niet verplicht, u kunt u er ook voor kiezen om pas na het downloaden van de factuur uw betaling te doen.
Veilig en eenvoudig boeken

  • Sinds 2005 lid
    Thuiswinkel waarborg

  • Betalen met iDeal
    of op factuur

  • 1000eveiligd
    boekingssysteem

Volg Bizztravel: