Close X

Vanaf heden behoren Bizztravel wintersport en Golftime tot dezelfde organisatie.

Bij Golftime heeft u keuze uit meer dan 200 golfvakanties naar 22 bestemmingen.

Ga nu naar Golftime
U bevindt zich hier:
Bestemmingsfoto

Boeking maken

Het boeken van uw vakantie kan heel eenvoudig bij Bizztravel. U kunt alles zelf online regelen. Bij elke stap in het boekingsproces wordt duidelijk omschreven wat de keuzes inhouden.


Stel uw vakantie samen
In stap 1 van het boekingsproces stelt u uw vakantie samen. Allereerst selecteert u hier het aantal personen en eventueel het vervoer. U krijgt vervolgens alle beschikbare reizen te zien voor deze selectie. Wanneer een prijs een zwarte kleur heeft betekent dit dat de reis beschikbaar is. Ziet u een prijs in de rode kleur dan betekent dit dat het een aanbieding betreft. Bij een prijs in het blauw is uw reis op aanvraag te boeken (wij proberen deze reis extra voor u in te kopen). U kunt uw gewenste vertrekdatum en reisduur selecteren door op de prijs in de tabel te klikken. In de kassabon aan de rechterzijde ziet u de prijsopbouw van uw reis. Als u op de button ‘stap verder’ klikt, gaat u naar stap 2 van het boekingsproces.
Eventuele vroegboekkorting die van toepassing is op de accommodatie wordt in de reissom verwerkt. Al onze prijzen zijn inclusief BTW.

Hulp bij online boeken
In de rechterkolom naast de prijstabel kunt u hulp krijgen tijdens het boeken aan de hand van de meeste gestelde vragen en u kunt indien gewenst live chatten met één van onze medewerkers.

Geen onaangename verrassingen bij Bizztravel: alle prijzen van onze wintersportvakanties die u op onze website tegenkomt zijn transparant.

Dat betekent dat de verplichte kosten zoals reserveringskosten, calamiteitenfonds, eventuele toeristenbelasting en verplichte schoonmaakkosten al in de prijs zijn verwerkt. U komt dus achteraf niet voor verrassingen te staan en dat is prettig!

Het kan zijn dat u een deel van deze kosten pas ter plaatse hoeft te betalen, dit ziet u in uw kassabon tijdens het boeken, aan de rechterkant van de website.

Tip: wij zijn uniek in deze manier van prijsweergave. Als u meerdere reizen met elkaar vergelijkt doet u er goed aan om bij andere aanbieders te kijken hoe de prijs is opgebouwd en wat inclusief en exclusief is, zodat u achteraf niet duurder uit bent dan verwacht.

Zoals u van ons gewend bent is een skipas inclusief bij uw wintersportvakantie.

Onze prijzen
We bepalen de prijzen van onze reizen op basis van fluid pricing. Dit betekent dat onze prijzen niet vast staan en op ieder moment aangepast kunnen worden, zowel naar boven als naar beneden.

Een boeking op aanvraag
Als uw reis niet (direct) beschikbaar blijkt te zijn
Het kan voorkomen dat de accommodatie of het vervoer waarvoor u hebt gekozen niet direct beschikbaar is. In dat geval kunt u een boeking op aanvraag doen.

Wat gebeurt er als u een boeking op aanvraag doet?
Wij proberen dan de accommodatie of het vervoer toch nog voor u te regelen. We streven ernaar om u binnen 3 werkdagen na de aanvraag te informeren over de mogelijkheden. Bij een last-minute aanvraag proberen we dat binnen 1 werkdag te doen.

Kunnen we de accommodatie en/of het vervoer nog voor u regelen?
Dan is de boeking definitief.Wij sturen u hier een bericht over.

Is het niet gelukt?

Het kan soms gebeuren dat wij de boeking niet kunnen uitvoeren of dat de reis onverwachts toch niet beschikbaar blijkt te zijn. Wij brengen u dan zo snel mogelijk op de hoogte en proberen samen met u tot een oplossing te komen. Dit doen we in elk geval voor 16.00 uur op de eerstvolgende werkdag na de boeking.

Resultaten boekingen op aanvraag vorig seizoen:

-67% van de boekingen op aanvraag is tot een definitieve boeking gekomen;
-Het antwoord over een boeking op aanvraag bedroeg gemiddeld 2 werkdagen.

Stap 2
In stap 2 van het boekingsproces dient u uw persoonlijke gegevens in te vullen. Dit zijn uw volledige naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer(s) en e-mailadres. Deze persoonsgegevens worden gebruikt voor zaken met betrekking tot uw boeking of aanvraag. Denk hierbij aan verzekeringen, facturen, tickets of het bereiken van thuisblijvers in noodgevallen.
Bizztravel houdt rekening met uw privacy conform de van kracht zijnde wetgeving. Zodoende zullen wij vertrouwelijk omgaan met uw gegevens en deze niet ter beschikking stellen aan derden.
De informatie die wij van u vragen hebben we nodig om uw boeking zo goed mogelijk uit te voeren.

In stap 2 van het boekingsproces kunt u tevens zien welke extra’s en arrangementen u kunt bijboeken. U kunt hier bijvoorbeeld een reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten en eventueel een andere verzorging kiezen. Daarnaast kunt u hier eventueel arrangementen bijboeken, zoals een skipas voor een extra dag skiën, ski’s of een snowboard en ski- of snowboardlessen.

Stap 3
Boeking bevestigen en betalen
In de laatste stap van het boekingsproces legt u de boeking vast. Hier kunt u aangeven hoe u wilt betalen en of u nog bepaalde voorkeuren en bijzonderheden met betrekking tot de boeking heeft. Bij het vastleggen van de boeking gaat u akkoord met de ANVR-voorwaarden. Wij bevestigen de boeking met een e-mail aan de hoofdboeker (dat is de persoon die heeft geboekt en vanaf nu contactpersoon is). Zodra u de e-mail met bevestiging ontvangt, is uw boeking definitief en kunt u zich gaan verheugen op een heerlijke vakantie!

IDeal
Veilig online (aan)betalen via uw eigen bank

iDEAL is het online betalingssysteem dat ontwikkeld is door de vijf grote Nederlandse banken. Hiermee kunt u online aankopen betalen via internetbankieren van uw eigen bank. Omdat het erg veilig en makkelijk te gebruiken is, wordt het tegenwoordig standaard in vrijwel elke webwinkel toegepast.

U kunt iDEAL gebruiken indien u online bankiert bij ABN AMRO, ING, Fortis, Rabobank of SNS Bank. Nadat u de boeking vastlegt, kiest u uw bank en gaat u automatisch naar uw vertrouwde internetbankieren omgeving. Hier kunt u eenvoudig de (aan)betaling in orde maken.

Uiteraard is betalen via iDEAL niet verplicht, u kunt u er ook voor kiezen om pas na het downloaden van de factuur uw betaling te doen.
Veilig en eenvoudig boeken

  • Sinds 2005 lid
    Thuiswinkel waarborg

  • Betalen met iDeal
    of op factuur

  • 100% beveiligd
    boekingssysteem

Volg Bizztravel: