Close X

Vanaf heden behoren Bizztravel wintersport en Golftime tot dezelfde organisatie.

Bij Golftime heeft u keuze uit meer dan 200 golfvakanties naar 22 bestemmingen.

Ga nu naar Golftime
U bevindt zich hier:
Bestemmingsfoto

Over Bizztravel

Bizztravel is een dynamisch en toonaangevend bedrijf in de Nederlandse reiswereld, waar diverse producten onder eigen label worden samengesteld en verkocht. Dit wordt gerealiseerd door een groep enthousiaste medewerkers vanuit Groningen.

De ontwikkeling van de rechtstreekse verkoop aan consumenten via het internet is zeer succesvol geweest en zorgt ervoor dat er steeds meer mensen een fantastische vakantie bij Bizztravel beleven!

Alle informatie over Bizztravel, waaronder de waarborgorganisaties waar Bizztravel bij aangesloten is, vacatures en belangrijke redenen om bij Bizztravel een vakantie te boeken, vindt u allemaal op deze pagina's.
Kijk voor meer informatie hierboven bij de verschillende tabs / kopjes in de oranje balk.


Bizztravel wintersport is onderdeel van BIZZ.COM Travelgroup

BIZZ.COM Travelgroup bestaat uit:

 • Bizztravel Wintersport
 • Golftime
 • Ferio Vakanties
 • Beachmasters Jongerenreizen
 • Skistuds

BIZZ.COM Travelgroup is de overkoepelende naam voor de reisproducten van Bizztravel B.V. Bizztravel B.V. is gevestigd in Groningen waar een enthousiast team elk dag werkzaam is om de beste reisproducten samen te stellen. Bizztravel B.V. is een online touroperator. Dat betekent dat alle reizen via internet te boeken zijn.

Hier volgt een korte introductie van alle merken van de BIZZ.COM Travelgroup:


Ferio vakanties

Ferio vakanties staat voor zon- en strandvakanties op korte vliegafstand. Met Ferio vakanties vliegt u naar de stranden van de Canarische Eilanden, Turkije, Griekenland, Bulgarije, Kroatië, Portugal, Spanje en Malta. Ferio vakanties biedt de leukste vakantiebestemmingen aan voor de laagste prijzen. De naam “Ferio” komt uit de taal Esperanto en betekent 'vakantie'.


Beachmasters Jongerenreizen

Beachmasters is het jongerenmerk van Bizztravel B.V. Met Beachmasters boekt u een zomerfeestvakantie naar de beste partybestemmingen in Bulgarije, Canarische Eilanden, Italië, Malta, Spanje, Griekenland, Hongarije, Portugal en Turkije. Beachmasters biedt de leukste accommodaties aan, vlakbij het strand en op loopafstand van het uitgaansleven. Ook voor eindexamenleerlingen biedt Beachmasters speciaal geselecteerde reizen aan naar de bovenstaande feestbestemmingen. Met Beachmasters wil niemand ooit meer naar huis!

Tjoyz
Tjoyz staat voor beleven, genieten en verrast worden! Your ‘lifetime experiences’. Een super vette trip, de ultieme ervaring! Je boekt bij Tjoyz een onvergetelijke reis naar de mooiste events. De grootste feesten met de vetste DJ’s, artiesten of festivals op de meest bijzondere locaties.
Een goed voorbeeld van zo’n vette trip is de Praagweek; partying in het beruchte nachtleven van Praag; veel, heel veel, nieuwe mensen leren kennen en een beetje sightseeing.
Check it out op: www.tjoyz.com/evenement/pragueweek-bus

Bij Tjoyz stel jij je pakket samen. Kies je event, verblijf en de unieke beleving bij jouw event! Om het je makkelijk te maken kunnen wij ook het vervoer voor je regelen. Je kunt zelfs bepalen hoelang je wilt gaan en hoeveel luxe je wilt. Kortom: wij zorgen voor die onvergetelijke reis met je vrienden.


Skistuds

Skistuds is het wintersport merk voor jongeren van Bizztravel B.V. Bij Skistuds boekt u een wintersport feestvakantie inclusief skipas naar de beste feestbestemmingen in de Franse Alpen en Oostenrijk. Skistuds werkt samen met La Grotte du Yeti op de bestemmingen. Dit betekent feesten in de vele Aprés-ski bars met vele andere jongeren. Skistuds organiseert ook groepsreizen voor 20 personen en meer.Golftime
Golftime biedt golfreizen en -vakanties aan naar bestemmingen in meerdere continenten. Golfreizen staat voor sportiviteit en gezelligheid en de hele dag buiten zijn. Zowel voor de echte golfliefhebber als de beginner heeft Golftime een uitgebreid aanbod, met en zonder greenfees.

Bizztravel wintersport groepsreizen
Wilt u met een groep van 20 personen of meer op wintersport? Bizztravel wintersport groepsreizen regelt het voor u! Bizztravel is al vijfentwintig jaar gespecialiseerd in het organiseren van wintersport groepsreizen voor groepen groter dan twintig personen. Door onze specialisatie kunnen wij samen met u de ideale reis samenstellen.

Uw wintersportvakantie staat centraal, dus u bepaalt zelf hoe de reis er uitziet. Inclusief door u gewenste extra's zoals de huur van materiaal of het nemen van les. Wel zo gemakkelijk! Heeft u bijvoorbeeld iets te vieren binnen uw familie of wilt u een speciaal uitje organiseren voor uw bedrijf? Wat is leuker dan samen met uw kleinkinderen op de latten staan of après-skiën met uw collega’s? Samen met familie, vrienden, collega’s of klasgenoten vakantie vieren zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Heeft u interesse in een lang weekend skiën, een midweek of juist een 10-daagse reis? Ook de keuze in het soort vervoer is mogelijk, met de bus of toch liever met eigen auto? Chalet, een appartement of verblijven in een hotel? Bizztravel wintersport groepsreizen regelt het allemaal voor u.


Veilig en eenvoudig boeken

 • Sinds 2005 lid
  Thuiswinkel waarborg

 • Betalen met iDeal
  of op factuur

 • 1000eveiligd
  boekingssysteem

Volg Bizztravel: